Tervezések - Lim-ex

< Menű !
Tartalomhoz ugrás
Cégünk arculat tervezést is vállal .
Kiállításokra bemutatókra, rendezvényekre elkészítjük cégének arculatát , látvány tervekkel.
Nem csak megtervezzük , hanem el is készítjük ,kivitelezzük pavilonját.
Tervektől a kivitelezésig. A kornak megfelelő technikával és csapattal várjuk jelentkezését.    
China Pavilon 2018 Shanghai Expo
Látványterve . a tervek jól sikerültek viszont a megrendelő az utolsó pillanatban kihátrált a megrendelt látványtervek ellenére ,amit természetesen elfogadott és a rendezvény műszaki kivitelezése előtt a szerződés kötést a kialkudott ár felére csökkentve szerette volna megcsináltatni . Ezután elkészíttette egy olyan kivitelezővel aki a mai napig bánja a ráfordított pénzét és azt a napot is amikor szóba állt ezzel a semmitelen az üzleti etikát lábbal tipró genszterrel aki pontosan tudja , hogy belefut majd még ő is egy hasonló emberbe , csak azt kívánom neki (őszintén ) , hogy ne velünk találkozzon , mert azt nem teszi zsebre.  
Elkészült látványtervek - Megvalósult építések

Valkon 2007 Kft.
Stand terv
Az első lépés a megfelelő stand terv , az arculat kialakításának tervei és ha mind a két fél megtalálja a közös hangot akkor zöld utat kap a kivitelezés.
A sok éves munka eredménye 4 alkalommal nyertük el a legszebb stand díját .
Köszönjük a partnereinknek és a cég dolgozóinak pozítiv hozzáállását, segítő szándékát.
Agro-Békés Kft Standjának látvány terve.
A cégnek 2010 - ben már építettük a standjukat Etyeken az Agrárgépshow rendezvényen , a vezér több alkalommal is épittetett velünk , hiszen minden alkalommal minőségi munkát végeztünk, soha semmilyen panasz nem merült fel a kivitelezéssel kapcsolatban . Ám történt egyszer, hogy több tulajdonosa lett a cégnek és ezután , már nem kerültünk képbe , lehet azt mondani , hogy inkább megszorították azzal ,hogy velünk többet nem építtethet , mert meg lett az a cég akivel kell építeni . Ennek ellenére minden évben kértek tőlünk látványterveket , amit természetesen el is készítettem lelkiismeretesen és erre mindig az volt a válasz , hogy a másik ajánlatot tevő cég olcsóbb volt , hol 200,000 Ft- al , hol 150,000 Ft - al és volt olyan is , hogy 300,000 Ft-al . Kettő probléma volt ezzel az indoklással .1,/ Nem tudjuk , hogy mihez képes volt olcsóbb , főleg úgy , hogy nem egyforma termékről beszélünk. 2,/ Ha pontosan tudta az igazgató úr , hogy kinek adja a munkát akkor mért dolgoztatott hetekig a látványtervekkel teljesen ingyen , pláne úgy hogy a megvalósulást láttuk a Hungexpón és tudjuk , hogy a mi ajánlatunk látványterveink ( köszönő viszonyban sem voltak azzal amit a másik kivitelező elkészített). Minden esetre ma már az ilyen példákból tanulva , kitöröltük még a nevét is a partnereink közül sőt az emlékeinkből is .  
Az itt említett cégek és dillerek negatív értékelése azért született meg , mert a befektetett munkánknak számukra annyi becsülete sem volt , hogy tisztességes választ adtak volna a kérdéseinkre .
Bízom abban , hogy a vállalkozásuk továbbra is  sikeres lesz és nem kerülnek olyan helyzetbe , hogy berendelnek esetleg náluk egy nagyobb értékű mezőgazdasági gépet és a kuncsaft fizetés nélkül távozik , pedig ezt megérdemelnék .
Joggal gondolhatja bárki , hogy az ilyen irányú vélemény nem vet jó fényt tevékenységünkre , de úgy gondolom , hogy a tisztességes verseny csak akkor működik , ha a felek akik részt vesznek ebben , nem korruptak és ők is arra törekednek , hogy ne tüntesse őket senki sem fel rossz színben.
Mivel nem vagyok mai gyerek a szakmában azért gondolkozom efféle módón , hiszen régen az adott szónak is nagyon komoly becsülete volt , úgy látszik ez már nem működik és a piaci szereplők nagy része nem így gondolja. Ennek hamarosan nagyon komoly böjtje lesz . Természetesen amit leírtam annak minden szaváért vállalom a felelősséget .Bangó Dezső ( Oszi)    
Vannak tisztességes , becsületes partnerek is a piacon !
C- Belt Kft.
Lenti település egy dinamikusan fejlődő vállalkozása .
Nagyon nagy erőfeszítést tettek ezért , színte a 0-ról építkezve eljutottak rövid időn belül egy nagyon jól menő céggé.
Bátran vágtak bele a kiállításokba - ahol igényesen jelentek meg és mára már nagyon sok terméket forgalmaznak , közben színesítették és bővítették a szolgáltatásukat . Ma már komoly állványrendszerekkel is foglalkoznak és csak gratulálni tudunk nekik és nagyon sok sikert a jövőben.
Gabonakutató standja az agromashexpo kiállításon.
Minőségi kategoriát képviselt a kis standok kategóriájában.
A megrendelő a látvány tervek alapján elfogadta és teljesen meg voltak elégedve a kivitelezéssel , hiszen minden a leírtak szerint történt hiba nélkül.
Minden a helyén volt ,  nem kellett a standot átnézni , kifogásokat megfogalmazni , mert azok nem voltak!
Vissza a tartalomhoz